Izvor:
13.10.2019 u 08:39
0

MC STOJAN NE KRIJE SVOJ POČETAK MUZIČKE KARIJERE: Ovde je zaradio prvi honorar! (FOTO)

Jedan od najpopularnijih izvođača među mlađom publikom danas beleži uspeh za uspehom, ali njegovi muzički počeci bili su vrlo skromni.

Popularni Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, rođen je i odrastao u Lučanima, gde je imao i svoj prvi nastup, kada je imao 24 godine.

On je ovaj podatak podelio na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, kao opis fotografije njegovog prvog plakata kojim je reklamirao nastup.

— Plakat koji i dan-danas stoji kod moje majke u stanu u našem rodnom mestu u Lučanima — istakao je MC Stojan i dodao da mu je honorar iznosio svega 50 evra. — Tada sam nastupao pred oko 50-60 ljudi i imao sam ogromnu tremu. Uvek volim da ga pogledam i da se setim odakle sam došao i kako sam počeo. Nikada se neću stideti svojih početaka i svojih korena i uvek ću biti zahvalan na svemu i nadam se da će ovaj post nekima biti motivacija da nikada ne odustaju od svojih snova!

Njegovi obožavaoci izrazili su mu potom divljenje jer je ostao dosledan sebi i uspeo je preko trnja da dosegne zvezde.

glossy.espreso.rs
Foto: instagram/printscreen/mcstojan/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter