Izvor: KURIR
22.08.2022 u 10:38
0

MIJU PROZIVAJU DA FOTOŠOPIRA FOTKE, A SAD JE SVE BACILA U TRANS! Obukla najmanji bikini, tračice joj se usekle, pa sve pokazala (FOTO)

Pevačica Mia Borisavljević nedavno se našla na meti negativnih komentara korisnika Tvitera, zbog slike iz teretane „na kojoj je zaboravila da plati da joj fotošopiraju i odraz u ogledalu“.

Ubrzo je objavila snimak u kupaćem bez filtera, kako bi pokazala kako zaista izgleda, a sada je objavila i slike na kojima su u prvom planu bujne grudi i trbušnjaci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

Mia Borisavljević
FOTO: PRINTSCREEN

Ona je pozirala naslonjena na drvo u minijaturnom bikiniju.

Mia Borisavljević
FOTO: PRINTSCREEN

Mia je sada objavila niz novih fotografija na Instagramu sa odmora, te je istakla vitku figuru, a bujne grudi i zategnuti stomak bili su u prvom planu.

   *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter