Izvor: Novosti
16.07.2021 u 09:45
0

NEDA UKRADEN UŽIVA NA JADRANU: Pevačica izgleda nikad bolje! (FOTO)

Pop pevačica Neda Ukraden (70) još nije spas od vrućina potražila u svojoj vili u Lepetanima, kraj Tivta, ali jeste na Jadranskom moru i to u Dalmaciji.

– Sa ukusom mora, sa ukusom bora, ni Dubai, ni Havaji, nigde lepšeg mora – otkrila je Neda u stihu gde letuje.

VAŽNO:

HAOS NA SUĐENJU BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Od jezivih dokaznih fotografija komadanja tela, odsecanja glave i ubistava OSUMNJIČENIMA POZLILO!

RADOJIČIĆ ZA HAPPY TV O SVIM PROJEKTIMA U PRESTONICI: Beograd je prava metropola puna turista, a Tiršova dva će biti najbolja bolnica u REGIONU!

UBISTVO KOD LIPLJANA: U pucnjavi ima i više povređenih

HEROJSTVO SRPSKIH POLICAJACA U NIŠU: Brzom akcijom sprečili samoubistvo – OTELI BOMBU iz ruke čoveku, pa evakuisali porodicu!

Seksi baka naše zabavne muzike, koja je nedavno objavila singl „Jednom kada ovo prođe“, pozirala je na plaži u žutoj mini-haljini, ispod koje je imala crni kupaći kostim, a fotografiju je podelila na „Instagramu“ uz komentar: „Volim ljeto, lito, leto!“

Pratioci su joj u komentarima poručili da izgleda odlično i da je „žena kraljica estrade“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter