Izvor: klix.ba
28.04.2023 u 13:40
0

Gole slike su je KOŠTALE TITULE: Kako je Bernarda Marovt IZGUBILA najveće priznanje za JEDNU MISICU?

Mnogi je smatraju najlepšom svih vremena

Slovenka Bernarda Marovt je 1983. godine proglašena Misicom Jugoslavije, a mnogi je smatraju jednom od najlepših žena svih vremena.

Tada je u intervjuu za magazin Super ITD izjavila da ne veruje da je zaista najlepša Jugoslovenka.

„Od lepih uvek ima još lepših! Ja sam imala tu sreću da pobedim na izboru, a u Jugoslaviji ima mnogo lepših devojaka od mene, samo što se one nisu takmičile“, rekla je.

Iako je bila jedna od favoritkinja za glavnu titulu na izboru za Mis sveta u Londonu, ponela je samo lentu fotogeničnosti. Naime, diskreditovana je zato što je pozirala gola za magazin „Start“, koji je bio poznat kao jugoslovenski „Playboy“. Izdanje je prodato u više od 350.000 primeraka.

Top modelom Italije proglašena je 1990. godine, a top model Evrope postala je 1992. Tada je osvojila i titulu najfotogeničnije devojke na planeti. Otvorila je školu manekenstva Berniemodels i živi na relaciji Italija – Slovenija.

„Oduševljena sam što me se neki još sećaju kao najlepše jugoslavenske misice. Nakon svih tih godina i dalje razmišljam o vremenima kada sam dobijala celoživotna iskustva u svim područjima. Ništa se ne događa slučajno, tako da sad na sve gledam pozitivno. Danas prenosim ta iskustva mladim devojkama i dečacima, kao i ženama“, rekla je u intervjuu za Večernji list.

Smatra da se u modnoj industriji sve pogoršalo. Nema više profesionalnosti, ozbiljnosti, pravog poštovanja, odnosa prema radu, manje je klijenata i rada.

„Danas je sve brže i hladnije, nekad se sve radilo s osećanjima. Nije lako mladima koji treba da započnu taj posao. Drago mi je da deo posla imaju i tzv. plus size manekenke. Smatram da one treba da postoje jer sve žene nemaju baš idealno telo. Ti modeli dokazuju da žena koja ima više kilograma takođe može da bude dobro odevena i nosi stvari s elegancijom i dobrim ukusom“, ispričala je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter