Izvor: KURIR
07.10.2022 u 17:25
0

NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU! LUKASU IZ INOSTRANSTVA STIŽE RASVETA, speltakl na svetskom nivou

Aca Lukas ništa ne prepušta slučaju kada je predstojeći koncert koji će trećeg novembra zajedno sa Folk House Band-om održati od 21 sati u Štark Areni.

Iako je pre samo nekoliko dana svojim fanovima poklonio novi spot za pesmu „Jednom“, Lukas ne prestaje sa iznenađenjima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BILA JE SREĆNA ŠTO JE SAMA MOGLA DA ODLUČUJE O SVOJOJ SUDBINI I NE ZAVISI NI OD KOGA: Happy BSC životna priča slavne Gorice Nešović (1964-2022)

Naime, Aca je na svom Instagramu pokazao fotografiju autentične i nesvakidašnje bine, najavivši nezaboravan audio – vizuelni doživljaj:

– Ponosan sam što će na mom koncertu u Štark Areni beogradska publika prvi put moći da vidi kako to rade inostrane produkcije. Moja matična kuća je za našu turneju izabrala inostranu produkciju. Možete da vidite šta vas očekuje u Areni 3.11.2022. Savršena produkcija vas očekuje i u Novom Sadu, Sarajevu, Tuzli, Zenici…. Voli vas vaš Aca Lukas! Vidimo se – napisao je pevač na svom Instagram nalogu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter