Izvor:
09.04.2017 u 14:34
0

Očajna sam: VERICA RAKOČEVIĆ OTKRILA DA JE ĆERKA MNOGO RAZOČARALA! (foto)

Dizajnerka Verica Rakočević otkrila je u emisiji kod Sanje Marinković da svojoj ćerki Eleni jednu stvar ne može da oprosti.

– Moja Elena bila je najbolji đak u gimnaziji i hteli smo da je pošaljemo u Milano da studira Akademiju lepih umetnosti. Čak smo joj i stan obezbedili u Milanu – rekla je Verica i otkrila:

– Umesto svega toga ona je izabrala da se uda. Bila sam očajna. Očajna! Udala se sa 18 godina. Drugarice su mi pričale: 'Šta se žališ, vidi kako se dobro udala!’ Međutim, meni to ništa nije značilo.

Da podsetimo, Elena se tada udala za fudbalera Peđu Mijatovića i rodila mu je dva sina, od kojih je jedan usled teške bolesti preminuo.

Brak nije opstao i završio se burnim razvodom.

Kurir
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter