Izvor:
09.04.2017 u 15:30
0

POTPUNA TRANSFORMACIJA: Ovako Kaja Ostojić izgleda bez šminke! (foto)

Iako se pop pevačica Katarina Ostojić Kaja svojski trudi da za svako pojavljivanje u javnosti bude maksimalno doterana, ponekad se osmeli pa sa fanovima podeli i fotografije u prirodnom izdanju.

Na ekranima i u raznim editorijalima Kaju uvek vidite doteranu i našminkanu. A šta se dogodi kada lepotica odluči da joj je dosta montiranja i kao normalni svet, bez šminke se prepusti izazovima svakodnevnog života?

U Kajinom slučaju, desilo se da je pevačica završila kod kozmetičarke na tretmanu lica, a fotografije "nefotošopirane" avanture, Kaja je objavila na Instagramu.

Inače, pop pevačica je nedavno priznala da je pobornik estetskih korekcija i da je na svom telu "uradila sve što je mogla".

Blic
Foto: Instagram/kaja_ostojic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter