Izvor:
01.10.2016 u 14:32
0

ONI SU U VEZI 33 GODINE: Holivudske zvezde otkrivaju zašto se NIKADA nisu venčali!

Svadbena zvona nisu bila želja čuvene holivudske glumice Goldi Hon ni dok je bila mlađa, pa ih svakako ne želi ni u budućnosti. Nakon dva razvoda, glumica kaže da glavni razlog toga što njena veza sa glumcem Kurtom Raselom traje toliko dugo jeste upravo to što nikada nisu stali pred oltar.

Uveliko bismo bili razvedeni da smo se venčali – rekla je 70-godišnja Honova u jednoj tok-šou emisiji.

Goldi Hon i Kurt Rasel (65) zajedno su još od 1983. godine i tvrde da njihova veza opstaje zbog njihovih namera i odluka ne zbog "nekih tamo dokumenata".

Odabrala sam da ostanem. Kurt je odabrao da ostane. I svideo nam se taj izbor – jednostavno je objasnila glumica, a prenosi Hafington post.

Ona je rekla da su čak pitali i svoju decu da li bi trebalo da se venčaju, međutim i oni su im rekli da je njihova veza savršena takva kakva jeste.

Postoji nešto psihološko u tome što nismo venčani što nam daje slobodu da donosimo odluke kako god želimo – izjavila je Goldi i objasnila da je nezavisnost nešto što i Rasel i ona cene previše, te da su zajedno toliko dugo zato što daju jedno drugom prostora za disanje.

HappyTv.rs
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter