Izvor:
13.11.2017 u 16:14
0

OSIM LJUBAVI: Filip Krajinović i Nina Radulović slave i poslovni uspeh!

Srpski teniser proslavio je uspeh na turniru u Parizu u rodnom Somboru, a na žurki je bila i njegova devojka.

POSTIGNUT uspeh na masters turniru u Parizu, na kome je dospeo na 33. mesto ATP liste, Filip Krajinović (25) je proslavio u rodnom Somboru, a na žurki je bila i njegova devojka Nina Radulović (31). On je svoju ljubav pokazao svetu nakon pobede u polufinalnom meču, kada je, uz autogram na staklu kamere, dopisao ime Nina i pored srce, a sada je ona na “Instagramu” objavila njihovu zajedničku fotografiju.

– Od danas je 33 moj novi srećan broj – napisala je voditeljka, koja je tokom večeri uzela mikrofon i svom draganu zapevala stihove Severinine pesme – “Oko mene hiljadu ludaka što misle da sam laka…”

Izvor: Večernje Novosti
Foto: instagram/nina_radulovic_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter