Izvor: ALO
11.04.2022 u 21:17
0

OTKRIO ŠTA MU SE PROMENILO POSLE ŠAMARA! Kris Rok progovorio prvi put nakon skandala

Incident u koji je bio umešan na dodeli Oskara je i dalje tema javnosti

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komičar Kris Rok našalio se da mu se „vratio sluh“ nakon što ga je Vil Smit ošamario na ovogodišnjoj dodeli Oskara, koja je održana pre nekoliko nedelja. Kris se na ovu situaciju osvrnuo tokom svog nastupa u Kaliforniji.

SKANDAL KOJI JE UZDRMAO SVET! Ovo su svi detalji života kontroverzne Džejde Pinket zbog koje je Vil Smit ošamario Krisa Roka na dodeli Oskara!

– Dobro sam, imam ceo šou i ne pričam o tome dok ne budem plaćen – rekao je on publici, pa nastavio:

– Život je dobar, vratio mi se sluh.

On nije dublje ulazio u situaciju, a očigledno i neće dok mu neko ne plati za ekskluzivni intervju.

Podsetimo, Vil Smit se izvinio za sve što se desilo i povukao se iz Akademije. Pre nekoliko dana je odlučeno da neće smeti da prisustvuje dodeli prestižne nagrade narednih 10 godina.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter