Izvor: ALO.RS
22.07.2021 u 06:55
0

„OTKUD ON U TOJ PRIČI“: Šijanovom sinu određen pritvor!

Sinu Zorana Šijana, Vukašinu (22) kao i njegovim saučesnicima, određen je pritvor zbog sumnje da su u ponedeljak ujutru učestvovali u pucnjavi u kojoj je u noge ranjen 34-godišnji muškarac.

PROČITAJTE JOŠ

VULIN: „Kurti opstruiše pregovore Beograda i Prištine“

NESTAO LAŽNI HIRURG! Nadrilekar prodao kuću sa majkom i pobegao!

KRIMINOLOG PORUČUJE! Evo kako se treba odbraniti od napadača! Sve o slučaju koji je zapanjio Srbiju! (VIDEO)

„BIĆE JOŠ DOBROG ROKA U VREMENIMA KOJA DOLAZE“: Yu grupa i Dragi Jelić za HAPPY BSC povodom „zlatne svadbe“ (INTERVJU/FOTO)

Šijanu i njegovim kompanjonima određen je pritvor u trjanju do 30 dana, a kako je navela portparolka suda Tatjana Tešić, ovo je bilo nužno: 

– Svoj trojici okrivljenih, V.Š, M.M. i M.K. pritvor je određen da ne bi uticali na svedoke, a prema V.K. i M.M. i da ne bi u kratkom roku ponovili krivično delo- precizirala jeTešić. 

Podsećanja radi, pevačica Goca Božinovska izjavila je da je Vukašin, sin njenog pokojnog supruga Zorana Šijana iz vanbračne veze, mirno dete i nije joj bilo jasno otkud on u ovoj priči:

– Vukašin je, verujte, dobro dete. Mlad je i miran dečko. Otkud on u toj priči nemam pojma. Na odmoru sam, a Mirko mi nije ništa o tome rekao – rekla je pevačica. 

Vukašin je brat po ocu mojoj deci Mirku i Zorani i lep odnos imaju. Sumnjam da je upao u loše društvo ili su ga uhvatile neke mladalačke bubice – izjavila je Božinovska.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter