Izvor:
03.12.2019 u 10:22
0

POZANATA PEVAČICA ISKRENO O SVAĐAMA SA DEČKOM: Često kažem jao, Bože, daj mi pištolj da pucam sebi u glavu!

Rada Manojlović uživa već skoro pet godina u vezi sa kolegom Harisom Berkovićem. Popularna pevačica priznala je da sa devet godina mlađim partnerom i te kako ima žučne rasprave, zbog kojih se veoma iznervira, pa u šali ističe da joj često dođe da okonča sopstveni život.

Harisova i moja ubeđivanja, odnosno rasprave, veoma su duge. On voli da bude uvek u pravu, isto kao i ja. Blizanac je u horoskopu, pa uz to još i mlađi od mene. Često u takvim situacijama kažem: "Jao, Bože, daj mi pištolj da pucam sebi u glavu!" (smeh) – priznaje Manojlovićeva, ali ističe da nakon neslaganja sa svojom jačom polovinom nekako pronađe zajednički jezik.

Ništa u našoj vezi ne prolazi tako lako. U stanju smo da se i po tri sata svađamo. Objašnjavamo se i argumentujemo svoje statove tokom tih naših sukoba, ali moram da priznam, Haris nije u svemu tvrdoglav i nije da do njega ne dopire ono što mu kažem. Često prizna: "Da, u pravu si" ili, ukoliko nisam, "Nemaš pravo", – otkriva pevačica.

Rada priznaje da ne voli da gubi kontrolu i da je to često čini nemoćnom u poslu i emotivnoj vezi.

Gubitak kontrole me užasava i kod mog posla, ali i u vezi. Kao jedna Devica, to nikako ne mogu da podnesem, pa na sve načine pokušavam da izdominiram – zaključuje Rada Manojlović.

Izvor: novosti.rs
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter