Izvor:
24.11.2017 u 22:44
0

PREMIJERA U „KASINI“: Miligram sprema do sada neviđen spektakl! (VIDEO)

Najtiražniji bend na ovim prostorima Miligram snimio je dva visokobudžetna spota za nove pesme "Amanet" i "Pogrešna noć" u sklopu najave za njihov novi album koji izlazi početkom sledeće godine.

Set od 300 ljudi pod dirigentskom palicom reditelja Ljubbe i Toxic produkcije ličio je više na Holivudsko snimanje nego da se dešava upravo kod nas u Beogradu i Novom Sadu.

Dve filmske priče po scenariju Milija, Coby-a i Vuka Protića koje obe završavaju na koncertu Miligrama su jedan od najzahtevnijih zadataka u domaćoj produkciji video klipova.

Glavne uloge su dodeljene mladim talentovanim glumcima Dunji Stojanović i Draganu Sekuliću koji kroz niz maleroznih situacija na petak 13. završavaju na koncertu Miligrama i pronalaze ljubav svog života.

Pesme "Amanet" i "Pogrešna noć" biće predstavljene 28. novembra na Miligram TvYouTube kanalu kao i na oficijalnom Facebook i Instagram profilu, zamišljene tako da predstavljaju novi muzički pravac na području Balkana koji će Mili da promoviše kroz spoj najnovijih bitova i elektronike uz zvuke gajdi i trubača.

Ovaj novogodišnji poklon takozvanog srpskog muzičkog čuda Miligrama od dve pesme, trebao bi da ulepša novogodišnju noć i kako Mili u šali kaže u uputstvima za upotrebu "najbolje ih je puštati jednu za drugom".

Miligram se sprema da premijerno u klubu "Kasina" u četvrtak 30. novembra i otpeva uživo ove nove pesme.

Zato nemojte propustiti spektakl u "Kasini" narednog četvrtka!

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter