Izvor: KURIR
19.12.2022 u 20:39
0

PRVI GOSTI PRISTIŽU KOD CECE RAZNATOVIĆ! Anastasija se krije od fotografa, a porodice GUDELJ NEMA NI NA VIDIKU!

Porodica Ražnatović večeras proslavlja krsnu slavu Nikoljdanu, a njeni najbliži okupili su se u vili na Dedinju.

Ceca se još uvek nije pojavila ispred vile, a među prvima je pristigla njena ćerka Anastasija Ražnatović, ali na iznenađenje svih ne u pratnji dečka Nemanje Gudelja. Mlada pevačica se trudila da na sve načine izbegne fotografe, a odmah po izlasku iz kola uletela je u vilu na Dedinju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ANĐELINA DŽOLI NAPUŠTA UJEDINJENE NACIJE: Glumica želi da nastavi rad sa izbeglicama van UNHCR

Da je puklo između Olivere i Vanje s jedne i Anastasije s druge strane, šuškalo se nakon što su Gudeljeve majka i sestra otpratile njegovu devojku sa Instagrama, a sama činjenica da se nisu pojavile na krsnoj slavi svoje snaje govori, da su se obistile tvrdnje.

Podsetimo, izvori su tvrdili da je do svađe došlo jer je Olivera želela previše da se petlja u sinovljev život, međutim, glavni akteri ove priče se sve do sada nisu oglašavali.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter