Izvor:
20.06.2017 u 16:06
0

SAV TALENAT NASLEDIO OD TATE: Ovo je sin Željka Bebeka kojeg do sad niste videli! (FOTO)

Sin legendarnog pevača Željka Bebeka, Zvonimir (14), krenuo je očevim stopama.

Naime, on je sa slavnim ocem zajedno nastupio na CMC festivalu u Vodicama sa numerom “Ono nešto naše”.

S obzirom da smo prvi put zajedno nastupali pred ogromnom publikom i na mestu koje je važno za muziku, imao sam veću tremu nego kada sam sam na pozornici. Na svu sreću trema brzo prođe i zaista smo tokom celog nastupa u svirci uživali i sin i ja – priča Bebek i dodaje da nije verovao da će tako brzo sin Zvonimir krenuti njegovim stopama.

On je pre samo dve godine krenuo na Rok akademiju u Zagrebu i odličan je đak. Iako je mlad, mislim da je bogata muzička karijera pred njim. Naravno, kada nešto u životu radite iz sve snage i od srca, onda su velike mogućnosti da postanete izvrsni. Ja sam mu to savetovao i on je prihvatio moj savet. Vredno radi svakog dana i sve je bolji i bolji.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Zvonimir Bebek

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter