Izvor:
01.03.2017 u 07:26
0

SEĆATE SE SONJE IZ „SREĆNIH LJUDI“? Napustila je glumu zbog smrti muža, a danas izgleda bolje nego ikad! (foto)

U seriji "Srećni ljudi", malu ali zapaženu ulogu Sonje, najbolje Đinine drugarice, imala je Natalija Vlahović Čuljković (49). Svi su očekivali da će ona imati blistavu karijeru, ali to se nije ostvarilo a porodična tragedija koju je doživela, u potpunosti je promenila njen život.

Natalija je karijeru započela već sa šest godina kada se pojavila u seriji "Grlom u jagode", a posle uloge Sonje u "Srećnim ljudima" (1992. godine), skrenula je pažnju na sebe, ali njena životna priča krenula je sasvim drugim putem od očekivanog.

Vlahovićeva se 1990. godine udala za Miloša Čuljkovića, s kojim ima ćerku. Čuljković je 1998. poginuo u saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori, i nakon ove tragedije, Natalija se povukla iz javnosti.

Lepa Natalija danas ima 49 godina, a na mali ekran vratila se pre oko četiri godine ulogom u domaćoj seriji.

Kurir
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter