Izvor:
03.11.2019 u 20:59
0

SPREMILI VELIKO IZNENAĐENJE NASLEDNIKU: OVAJ Estradni par srećniji nego ikada! (FOTO)

Ivana Pavković i Petar Mitić za desetak dana proslaviće sinu Vujadinu treći rođendan.

Tim povodom organizovaće ludu žurku u jednoj igraonici za sve njegove drugare, a planiraju i da mu poklone klavir.

– Vujadin je veoma talentovano dete. On obožava da peva i svira, svakodnevno ima performanse u svom domu, te će klavir biti idealan rođendanski poklon. Naravno, reč je o malom klaviru koji je namenjen dečici njegovog uzrasta. Ma, biće oduševljen! – otkrio je izvor blizak paru, a Ivana je to i potvrdila.

– Petar i ja ćemo Vujadinu kupiti mali klavir, a pored toga ćemo mu organizovati rođendansku proslavu u igraonici. Mnogo se raduje rođendanu i druženju sa drugarima – ispričala je ona.

Inače, pevačica na svom Instagram profilu često deli snimke mališana na kojima on peva, a to oduševljava sve njene pratioce. Očito, čim su primetili koliko je talentovan, roditelji su rešili da mu izađu u susret i okrenu ga ka muzici. Nije isključeno da će mališan na kraju krenuti stopama njegovih roditelja.

Izvor: glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter