Izvor: KURIR
02.09.2022 u 07:29
0

„ŠTA JE SVE OVA ŽENA DOŽIVELA, DOBRO JE I ŽIVA!“: Seve se posle SKANDALA sa sestrom povukla, a SPORTISKINJA joj je pružila podršku (FOTO)

Severinu Vučković, koja je privedena na saslušanje u Zagrebu zbog prijave rođene sestre Marijane Popović, javno je podržala bivša hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić.

Naime, ona je na Fejsbuku napisala da je navodno ljubomorna sestra oduvek blati pevačicu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

„Ljubomorna sestra oduvijek javno blati Severinu. Zašto Seve bira narcise u vezama? Zato što očito u vlastitoj kući ima narcisa. Što narcisi rade? Nakon što je napala pevačicu i nanela joj povrede Severina je otišla, a Marijana je počela da lupa na vrata stanarima te zapomagati i bacati se po stepeništu kako bi se samozledila, napisala je između ostalog na Fejsbuku bivša hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić, dodavši da bi je zagrlila iako nije njen fan.

„Šta ova žena sve prolazi, dobro je i živa“, dodala je.

Ivana Brkljačić
FOTO: PRINTSCREEN/FB

Podsetimo, u utorak je zagrebačka policija privela Severinu nakon što su im splitski kolege dojavili da je moraju privesti. Kako tvrdi izvor blizak pevačici, Severinina sestra Marijana Vučković Popović lažno ju je prijavila za nanošenje telesnih povreda.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter