Izvor: KURIR
07.10.2022 u 16:55
0

SVE JE PRIZNAO! OVO JE ISTINA O SVAĐI MILOŠA BOJANIĆA I ZORICE MARKOVIĆ!

Folker Miloš Bojanić progovorio je o Zorici Marković i otkrio od kada traje njihov sukob.

– Ja sam ostavio trag u rijalitiju, čak sam i pobedio, drago mi je kada čujem dobre komentare, ali i oni loši.. Preživeo sam ja svašta – rekao je Miloš.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BILA JE SREĆNA ŠTO JE SAMA MOGLA DA ODLUČUJE O SVOJOJ SUDBINI I NE ZAVISI NI OD KOGA: Happy BSC životna priča slavne Gorice Nešović (1964-2022)

– Kako komentarišete sukobe Mikice i Zorice Marković – upitala je Dušica.

– Ja mislim da se Zorica Marković svađa sama sa sobom. Ona i ja smo radili zajedno, delili smo isti hleb. Pominje rijaliti, a nakon toga je ona rekla negativan komentar nakon toga, nisam se ljutio tada, ali mi nije bilo pravo zbog toga. Sećam se kada su bile Stanija i Jelena Golubović, ja sam tada došao kao gost, ona je tada komentarisala mene loše i ja sam uzvratio tada kao i ona jer sam bio u rijalitiju – govorio je Miloš.

– Mnogi komentarišu kako Miki daje savete Mikici da se opusti? – rekla je Dušica.

– Mikica je hteo da proba rijaliti. On je od mene tražio savet. Rekao sam mu da je to jako opasna psihološka igra, nije to med i mleko, da se situacija menja iz dana u dan, iz minuta u minut. Dao sam mu savet da prvih mesec dana prati svaki korak, da gleda i radi i da vidi šta se desšava. Ona je njemu trebala da pomogne i da mu da savet, a ne da govori da ga je razočarao. Možda je njen komentar bio dobronameran da se probudi – rekao je Miloš.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter