Izvor:
27.10.2016 u 17:41
0

Sve voli da podeli sa narodom: Milomir Marić je počastio druge vrhunskim proizvodom koji je kupio, a koristi ga samo elita! (video)

Autor Ćirilice, Milomir Marić, jutros je u jutarnjem programu imao eminennte goste. Ko su bili gosti, pogledajte ovde http://www.happytv.tv/vesti/drustvo/16259/samo-na-happytv-zbog-velikog-interesovanja-ponovo-nam-u-goste-dolaze-ove-renomirane-osobe-jer-ste-vi-to-trazili

Pre toga je oktrio, da je kupio ptičje mleko, koje je aristokratsko i elitističko piće za najveću gospodu. Ipak, Marić, kao čovek velikih manira, koji voli sve da deli sa drugima, jer voli svoj narod, pozvao je gledaoce da dođu i sami probaju ovaj fenomenalan proizvod. Njegov upućen poziv možete pogledati ovde http://www.happytv.tv/vesti/drustvo/16255/pratite-jutanji-program-milomir-maric-isprobava-redak-proizvod-koji-su-pila-samo-najveca-gospoda-i-poziva-gledaoce-da-dodu-da-i-oni-probaju.

Na kraju, je ponudio ljude sa ovim dezertom, a svi koji su probali su oduševljeni. Sve to je zabeležila i poznata voditeljka HappyTv, Jovana Jeremić, koja je bila oduševljena. Kako je to izgledalo pogledajte ovde:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter