Izvor: KURIR
24.06.2022 u 12:37
0

TEODORA DŽEHVEROVIĆ JE POKRADENA! Pozirala u toplesu, a kada se vratila na PLAŽU nije mogla da veruje šta se desilo (VIDEO)

Pevačica Teodora Džehverović podelila je na društvenim mrežama neprijatnost koja joj se desila tokom odmora kada je pozirala u toplesu.

Naime, Teodora je svojim pratiocima otkrila da je pokradena na plaži kada je pokušala da se uslika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DANAS JE ZA KIČIĆE POSEBAN DAN: Glumac se pohvalio USPEHOM starije naslednice, svi mu čestitaju! (FOTO)

Teodora Džehverović
 

– Moram nešto da vam ispičam, otišli smo na onu plažu gde su stene i ostavili preškire na stenama, a mi se malo zavukli dalje, pošto sam ja htela da se slikam bez gordnje dela kupaćeg.

– Ostavili smo dva peškira i otišli tamo, jedno pet minuta nas nije bilo – rekla je Džehverovićeva i otkrila da kada su se vratili nije bilo njihovih stvari:

– Kada smo se vratili nije bilo naših peškira, pa da li je moguće da neko u 21 veku krade preškire – završila je Teodora.

Teodora Džehverović
*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter