Izvor:
29.04.2017 u 12:43
0

TIFA ZAKUKAO OD BOLOVA: Pevač Bijelog dugmeta kao invalid!

Mladen Vojičić Tifa, koji duže vremena kuburi s kukom desne noge, ne može da se kreće bez štapa!

Frontmenu Bijelog dugmeta otkazana je operacija u Sarajevu, zbog čega je prinuđen da nekoliko nedelja hoda uz pomagalo.

Bosanski pevač bio je probi Ace Lukasa, gde uvežbavaju repertoar pred folkerov koncert. Zbog zdravstvenih problema, Tifa je sedeo i pevao jer nije mogao mnogo da se kreće. Bukvalno se nije odvajao od štapa, na koji se oslanjao čak i kad je bio u sedećem položaju. Više puta je zakukao kako mu smeta što će jedan kraći period neće moći normalno da funkcioniše.

Nervira me ovo, nisam navikao. Šta da radim, tako je kako je. Trebalo je da idem na operaciju, za koju sam mislio da je neophodna, ali lekari su odustali. Smatraju da nije za operativni zahvat, ali su mi rekli da moram da koristim štap – rekao je za Kurir Tifa.

Bitno je da nemam jake bolove – dodao je, ali se ubrzo nakon toga namrštio.

Eto, urekao sam se! Sad me je baš jako zabolelo!

Izvor: Kurir
Foto: radiosarajevo.ba, Facebook/acaluks

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter