Izvor:
24.08.2019 u 12:48
0

TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA INDIRE RADIĆ: Bivši muž joj uzeo sina, vraćen joj je tek nakon suđenja! ŠOK!

Indira Radić privatan život čuva daleko od očiju javnosti, te i ne čudi što je malo poznato da je sina Severina rodila u 25. muškarcu čiji identitet nikada nije otkrila.

Ubrzo nakon rođenja deteta 1991. godine, Indira se sa tadašnjim suprugom i majkom iz Bosne preselila u Beograd. Međutim, kada je Severin napunio četiri, pevačicin muž je hteo da se vrati u Bosnu, a Indira se sa tim nije složila te je bivši suprug bez pitanja odveo sina.

Nakon završenog suđenja u Srbiji i Bosni i Hercegovini, Severin je vraćen majci.

Severin se 2014. godine oženio, a mnogi tvrde da njegova supruga Elina neodoljivo podseća na Indiru. Pevačica i danas ne deli često fotografije sa svojim Severinom, a on se i dalje ne pojavljuje često u javnosti.

Kurir
Foto: Instagram/radicindira

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter