Izvor:
12.06.2019 u 07:09
0

VODITELJKA SLAĐA PETRUŠIĆ NAPRAVILA REVOLUCIJU: NAKON OVE PORUKE NA FEJSU, KRENULO JE SLAVLJE! (VIDEO)

Pogledajte i: EKSKLUZIVNO SAMO NA HAPPY PORTALU: Najvažnije vesti u dva minuta! (VIDEO)

Voditeljka emisije "Provodadžija" Slađana Petrušić Slađa napravila je pravu revoluciju na društvenim mrežama! Naime, njoj se javio momak po imenu Ivan koji je učestovao čak tri puta u emisiji ali izgleda je samo treći put bio taličan! Kako je Ivan u poruci objasnio, ponovo se video sa devojkom koju je upoznao, pa je uz sve poslao i zajedničku fotografiju!

Pročitajte i: STALNO JOJ SE MISLI NA NJEGA VRAĆAJU: ŠMIZLA U POTPUNOM KOLAPSU! (FOTO)

Oni u emisiji nisu odmah prepoznali svoje emocije koje su se javile, ali to ih nije sprečilo da se čuju kada su se kamere ugasile i porazgovaraju o svemu bez treme i ostalih ljudi, već isključivo njih dvoje! Ova poruka je Slađu obradovala pa nije mogla da je ne podeli sa svojim fanovima, pa je naglasila da je ona spremna za svadbu!

Pročitajte i: ZAVRŠILA ISPOVEST ZAGONETNOM IZJAVOM: Vesna Rivas ZAPANJILA JAVNOST još jednom, sada niko neće moći da spava!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter