Izvor: KURIR
01.11.2022 u 22:26
0

ZVALA VIDOVNJAKA DA JOJ SKIDA MAGIJU! Pevačica saznala da je „začarana“, snimak izazvao HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Pevačica Barbara Bobak je na svom Instagram profilu objavila video u kojem se vidi kako sa drugaricom zove vidovnjaka u želji da joj pomogne, jer nema sreće u ljubavi

Naime, Barbara je zvala vidovnjaka za savet jer već pet godina nema sreće sa emotivnim partnerima, i pitala ga je da li joj je neko bacio magiju zbog koje je ne može da izađe na kraj sa problemom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BIO JE MOMAK ZBOG KOGA SU DEVOJKE LUDELE, ALI NIJE ODOLEO ČARIMA NAJGOREG NEPRIJATELJA- HEROINA! Da je živ Igor Pervić bi napunio 56 godina

– Godinama ne mogu da nađem momka, ne znam šta se desilo. Da li mi je neko nešto „bacio“? – pitala je Bobakova vidovnjaka.

– Jeste, pet godina ne možete momka da nađete. Udvarao vam se jedan stariji muškarac, vi ste ga ignorisali, on vam je bacio te čini, nijedan vam od tada ne prilazi. Ako priđe i neki, taj nije normalan. On vas je začarao – objasnio je vidovnjak.

– Šta ja sada da radim? – uputala je Barbara.

– Jedino te čini da skinete. Spremite, sveću i vašu sliku, iscepate srce od papira, obojite u crveno i napišete Vaše ime – dodao je vidovnjak.

Podsetimo, Barbara Bobak i Darko Lazić raskinuli su pre par meseci, međutim, a dok je pevač svoje sreću našao kraj Katarine, mlada pevačica još nije pronašla jaču polovinu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter