Izvor: BSC HAPPY/KURIR
30.12.2023 u 08:57
1

PRIJA OBARA SVE REKORDE: Za samo 3 sata rasprodala koncert u Osijeku, pa se oglasila (FOTO)

Aleksandra Prijović, najavila je nastavak muzčke turneje a kako je odjeknula vest u javnost, da Prija održava koncert u Osijeku zbog velikog interesovanja zakazala je još jedan koncert, jer kako je izjavila ovaj je već rasprodat posle par minuta.

ĆERKA ČUVENOG PEVAČA OTPEVALA PRIJOVIĆKIN HIT: Gore društvene mreže, poslušajte potpuno novu verzija poznate pesme (VIDEO)

Pevačica se oglasila posle samo tri sata nakon njene objave na Instagramu, pa otkrila da je zbog velikog interesovanja najavila još jedan koncert i da je prvi rasprodat.

– Jako sam iznenađena, hvala svima koji su kupili karte. Zaista se dogodilo nešto neverovatno. Ovom prilikom ponosno mogu reći da ćemo pustiti i 14.2, drugi dan koncerta u Osijeku. Nisam mogla da očekujem da ćemo novi koncert tako brzo najaviti, s obzirom da mi se događaju u poslednje vreme stvari koje nikada nisam mogla zamisliti i kada mislim da ne može bolje, mene publika uvek iznenadi. Jako se radujem koncertu u Osijeku, ipak sam ja u tom kraju i odrasla i još jednom hvala svima koji su kupili karte, jedva čekam. Tamo sam provela detinjstvo, tako da je ovo za mene zaista posebno – rekla je Prijović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PRIJA OBARA SVE REKORDE: Za samo 3 sata rasprodala koncert u Osijeku, pa se oglasila (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter