Izvor:
05.03.2019 u 07:33
0

Đ. S. (34) uhapšen je u nedelju zbog sumnje da je silovao M. H. (25), bivšu ženu svog prijatelja, koji je za to vreme spavao u istom krevetu!

Stravičan zločin dogodio se u noći između subote i nedelje u domu I. H. u Sremskoj Mitrovici.

Kako se saznaje, M, H. došla je oko 3.30 sati u kuću svog bivšeg supruga. U tom trenutku sa njim u društvu bio je njegov prijatelj Đ. S. Njih troje su počeli da piju alkohol, a nakon nekoliko sati i veće količine konzumacije istog, M.H. je popila i nekoliko tableta za smirenje. Ona je zatim, otišla u sobu gde je zaspala. U nekom trenutku u ranim jutarnjim satima pored M. H. je zaspao i njen bivši suprug.

Međutim, kako se saznaje, oko podneva devojka se odjednom probudila i na zaprepašćenje shvatila šta se događa. Naime, Milijana je primetila da joj je skinut donji deo odeće, a da je nelagodnost koja ju je probudila, Đ. S. koji je ležao iza nje i penetrirao polnim organom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter