Izvor: telegraf.rs
15.12.2023 u 13:19
0

ČETVORO UHAPŠENO: Detalji akcije zbog dojava o bombama

Tri osobe su uhapšene u Srbiji i jedna u Češkoj zbog lažnih dojava o bombama.

U toku je velika akcija Ministastva unutrašnjih poslova i Odeljenja za visokotehnološki kriminal Srbije.

MUP je juče najavio i da se do kraja današnjeg dana očekuje realizacija opsežne međunarodne akcije na hapšenju lica povezanih sa učestalim dojavama o eksplozivnim napravama u različitim obrazovnim institucijama na teritoriji Srbije.

„RUKE JE SPUSTIO NA MOJU ZADNJICU I POČEO DA STENJE“: Užasno svedočenje žrtve instruktora jahanja

– Ministarstvo unutrašnjih poslova povodom učestalih dojava o eksplozivnim napravama u različitim obrazovnim institucijama na teritoriji Srbije angažovalo je sve ljudske i materijalno-tehničke resurse na unapređenju bezbednosti dece, i u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzima aktivnosti na identifikaciji i procesuiranju odgovornih lica, saopštio je MUP juče.

Od početka školske 2023/2024. godine primljeno je ukupno 80 dojava na nekoliko desetina imejl adresa u različitim obrazovnim institucijama na teritoriji Srbije.

Po svakoj pojedinačnoj dojavi policijski službenici su postupali odgovorno i profesionalno, izvršili preglede i sve neophodne provere, na osnovu kojih je utvrđeno da su dojave bile lažne, dodaje se u soapoštenju MUP.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter