Izvor: Kurir
04.11.2023 u 15:32
0

AUTOMOBIL U KOM JE POGINUO ODBORNIK IZ LOZNICE: Radnica iz kafane čula jak udarac, pa videla da se Miodrag NE POMERA

Miodrag Jović Šućur (58), poznati loznički sportski radnik i ugostitelj, nastradao je u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko šest časova dogodila u Ulici Republike Srpske.

Prema nezvaničnim informacijama on je iz pravca grada vozeći džip „land rover“, dolazio na posao u svoju kafanu „Kod Šućura“, prilikom skretanja na parking sudario se sa automobilom koji je dolazio iz pravca zaobilaznog puta i nastradao na licu mesta.

Jedna od radnica u kafani kaže da se čuo jak udar, a onda je videla da iz automobila izlazi mladić, a da se Jović ne pomera.

Petković uputio zahtev OEBS-u da obezbedi angažovanje na izborima na KiM

Pozvana je Hitna pomoć, ali je samo mogla da konstatuje tragičan ishod. U džipu se otvorio vazdušni jastuk, ali je, prema prvim saznanjima, za Jovića bio koban udarac glavom u vetrobransko staklo.

Policija je obavila uviđaj koji treba da razjasni pojedinosti ove saobraćajne nesreće čiji ishod je jutro izazvao nevericu u lozničkom kraju.

– OJT u Loznici naložilo je obdukciju nastradalog Jovića kako bi bile utvrđene sve okolnosti ovog događaja – potvrđeno je za Kurir iz PU Šabac.

Evo da li će biti formirana ZSO?

Jović je poznat Lozničanima kao dugogodišnji ugostiteljski radnik, višegodišnji predsednik MZ Trbušnica, sportski radnik, predsednik FK TE Trbušnica, i u više mandata odbornik u Skupštini grada. Bio je poznat i van lozničkog kraja, a za njega se čulo i kada je, kao veliki zaljubljenik u fudbal, objavio da će ukoliko Srbija pobedi Brazil na Svetskom prvenstvu dan posle ko god dođe u njegovu kafanu imati besplatno piće.

U gotovo svim medijima se pojavio i pre dve godine kada se saznalo da u njegovom objektu svako ko je gladan, a nema novac da plati, može dobiti besplatan ručak.

– Nažalost, ima ljudi koji teško žive, nađu se iz ko zna koga razloga u takvoj situaciji da su i stomak i novčanik prazani. Vidi se to odmah kada naiđe neki nevoljnik, kada je muka naterala čoveka da dođe – govorio je on.

Jovića će pamtiti kao čoveka uvek spremnog da pomogne kao i po brojnim humanitarnim akcijama koje je organizovao u Trbušnici, a posebno za učenike tamošnje škole uoči većih praznika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter