Izvor:
05.11.2017 u 14:59
0

BRANKOV MOST: Povređen motociklista!

Nepoznati motociklista lakše je povređen na Brankovom mostu juće oko 19.45, nakon čega je prevezen u Urgentni centar.

U Glavnoj ulici u Bečmenu, nešto nakon 23.00, dogodila se saobraćajna nezgoda, međutim, umešani su napustili lice mesta pre dolaska lekarske ekipe, saopštila je portparolka Hitne pomoći, Nada Macura.

U 2.05 sati na Zrenjaninskom putu prema Borči lakše je povređena žena starosti 47 godina, a potom prevezena u Urgentni centar.

Na uglu ulica Strumičke i Maksima Gorkog, u 3.41, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovale dve osobe. Žena starosti 22 godine je pregledana i konstatovane su joj povrede ramena, međutim odbila je prevoz, dok je muškarac na licu mesta odbio i pregled i prevoz.

U toku noći, najviše poziva Hitna pomoć je dobila od osoba sa hipertenzijom i srčanih bolesnika. Zabeležene su 92 intervencije, od kojih 14 na javnom mestu do 7.00 sati.

Tokom jučerašnjeg dana, zabeleženo je 137 intervencija, od kojih 36 na javnom mestu, sa osam saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo teže povređenih.

Izvor: Tanjug
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter