Izvor:
18.10.2017 u 20:18
0

BRUTALNO VRŠNJAČKO NASILJE U BANJALUCI: Devojčicu šutirale ZBOG MOMKA?

Pet devojčica koje su pretukle su učenicu 9. razreda osnovne škole policija je identifikovala, a protiv njih će biti podnesen izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da su počinile krivično delo zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće ponašanje. Prema nezvaničnim informacijama motiv brutalnog premlaćivanja 14-godišnje maloletnice je osveta.

Navodno devojčica e poljubila momka od jedne članice ove nasilne grupe, zbog čega su organizovale ovakvu osvetu.

Četiri srednjoškolke su napale i povredile tinejdžerku (14), a jedna od njih sve je snimala telefonom. Žrtvu su sačekale u jednom haustoru u centru grada gde su je napali i pretukli.

Celi slučaj razotkriven je nakon što se majka pretučene devojčice obratila policiji. U međuvremenu je jedan banjalučki portal obavestio istražne organe da poseduje snimak na kojem se vidi brutalno premlaćivanje devojčice u subotu naveče.

Radi zaštite maloletnice snimak ipak nije obavljen, ali ga je policija izuzela i poslužiće kao dokaz u daljem postupku.

“Klekni, izvini se, poljubi mi đon”

Portal navodi da se na snimku vidi kako više devojaka nasrće na žrtvu, udaraju je rukama, vrijeđaju i šutaju nogama. Nakon toga slijede scene nalik akcionom flimu u kome od žrtve zahtevaju da klekne i da im se izvine.

– Klekni, izvini se, poljubi mi đon – govori jedna od nasilinica, dok je ostale podržavaju smehom, prenosi srpska cafe.

Žrtva je na to negodovala pa su nasilnice nastavile da je šutiraju i tuku. Na snimku se vidi i kako žrtva briše krv iz usta, dok joj nasilnice dobacuju: “Opraćemo mi krv! Ne brini se!”.

Izvor:blic.rs
Foto:Twitter/ObserverEnergy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter