Izvor: KURIR
29.03.2024 u 10:21
0

ČETVRTI DAN POTRAGE JE U TOKU, MINISTAR GAŠIČ STIGAO U BANJSKO POLJE: Specijalistički timovi pod rotacijom na mestu gde je mala Danka POSLEDNJI PUT VIĐENA

Od utorka se traga za dvogodišnjom Dankom Ilić koja je nestala u Banjskom polju kod Bora. Policija tokom noći dežurala kod kuće odakle je devojčica nestala.

Četvrti dan potrage za dvogodišnjom devojčicom je u toku, na terenu gde je poslednji put viđena Danka Ilić (2) prisutni su, kako smo već pisali, policija, vatrogasci spasioci, ali i gorske službe koje neprekidno raščišćavaju teren.

Međutim, trenutno su im se pridružila još tri vozila vatrogasaca spasilaca, kao i kamion gradske čistoće koji je pristigao kako bi izbacili sav otpad.

Policija i danas obezbeđuje prilaz pojati, a od ranog jutra punom parom se radi na raščišćavanju.

DEVOJČICE IZ SRBIJE PRODAJU ZA 120.000 EVRA“: Pedofili LOVE DECU preko interneta i OVIH OGLASA

 

Naime, danas smo razgovarali sa još jednim komšijom koji nam je rekao da je takođe bio uključen u potragu za malom Dankom.

– Svi smo izašli da pomognemo, ali sad već gubimo nadu, četvrti dan je danas kako je nema, a ljudi svašta pričaju – rekao nam je komšija.

Ministar Bratislav Gašić stigao je upravo na lice mesta, međutim još uvek nemamo informaciju šta je razlog ponovnog dolaskaSpecijalistički timovi pod rotacijom, kao i još jedan kombi vatrogasaca spasilaca uputili su se za ministrom na istu lokaciju gde je mala Danka, prema dostupnim informacijama, viđena poslednji put

Podsetimo, potraga za devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko Polje, ušla je u četvrti dan, a i dalje nema jasnih informacija o sudbini deteta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter