Izvor: mondo
29.03.2024 u 10:37
0

KOJA PITANJA SU POSTAVLJENA DANKINIM RODITELJIMA! Otac i majka devojčice dali iskaze u policiji

Policija u slučajevima nestanka deteta ispituje roditelje i postavlja im uvek ista pitanja

Otac i majka nestale Danke Ilić (2) nalaze se u policiji u Boru gde odgovaraju na niz pitanja koji su potrebni inspektorima kako bi što pre saznali gde je dete nestalo. Kako se dalje saznaje, policija u slučajevima nestanka deteta ispituje roditelje i postavlja im sledeća pitanja:

„Majka je policiji rekla da je sa dvoje dece došla u Bansko Polje kako bi se malo igrala. Da je u jednom trenutku okrenula se ka sinu da da vodu, a da već narednog nije bila pored nje. Tvrdi da je nakon nekoliko minuta pozvala policiju i prijavila nestanak. Međutim, nejasno je kako je tako malo dete za svega nekoliko minuta nestalo iz njenog videokruga. Da li je devojčica i ranije imala naviku da nestane, kakva je u odnosu sa ljudima“, kaže izvor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter