Izvor: Kurir.rs
04.05.2023 u 10:35
0

Dečak iz Obrenovca posle MINUTA ĆUTANJA izvadio PLASTIČNI PIŠTOLJ: Policija odmah reagovala VIDEO

Odmah je reagovao školski policajac

U Osnovnoj školi „Jefimija“ u Obrenovcu dečak je jutros izvadio iz ranca plastični pistolj odmah nakon održanog minuta ćutanja, samo dan nakon masakra u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“.

„Na licu mesta odmah je reagovao školski policajac. U prvom obavljenom razgovoru sa razrednim starešinom utvrđeno je da je nastavnik nakon minuta ćutanja ostavio decu u učionici na nekoliko minuta kako bi utvrdio da li su sva deca ušla u svoje učionice, odnosno da li se nalaze u hodnicima škole, kako bi počela nastava. Za to vreme ovaj učenik je izvadio plastični pištolj koji je pokazao jednom drugu. Taj drug uzeo je plastični pištolj, najverovatnije u nameri da ga baci u kantu,.ali ga je od njega uzeo treći dečak, koji je njime krenuo da maše u učionici.

Deca koja su bila u učionici su se uplašila, razredni starešina je obavešten kao i služba Centra za socijalni rad, a jedan od ovih dečaka je sa roditeljem predat pripadnicima MUP-a koji su odmah reagovali po prijemu poziva.

Obaveštene su sve službe, policija je odmah izašla i privela dečaka“, prenosi televizija Pink.

Podsetimo, učenik osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubio je juče osmoro đaka te škole i čuvara, a teško je ranio još šest učenika i nastavnicu istorije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter