Izvor: Informer.rs
11.02.2024 u 08:59
0

DETALJI KRVAVE TUČE NA VOŽDOVCU: Ovo su povređeni dečaci

P. A. (14), F. B. (15) kao i još jedan tinejdžer A. A.R. (19) povređeni su u tuči koja se dogodila na Voždovcu.

Kako ranije izveštavao tuča se dogodila sinoć oko 20.50 sati na uglu Ulica Vladimira Tomanovića i Vojislava Ilića.

– Reč je o tuči dve grupe mladića, u kojoj je učestvovalo više osoba, uglavnom tinejdžera. Tri osobe su povređene od kojih su dve maloletene – objasnio je izvor medija upoznat sa slučajem i dodao da se sumnja, sudeći prema povredama koje su povređeni zadobili, da su u tuči korišćene palice i noževi.

Prema njegovim rečima dve osobe su prevezene u Urgentni centar a jedna u Tiršovu.

– Teške telesne povrede zadobio je maloletnik (14), drugi je prevezen na odeljenje plastične hirurgije dok je tinejdžer (19) zadobio lake telesne povrede- rekao je naš sagovornik.

Kako nezvanično saznajemo P. A. je u tuči zadobio nagnječenje mozga, posekotinu na ruci, kao i šest ubodnih rana u predelu leđa i niže,  i on je kao i A.A.R prevezen u UC, dok je F. B. prevezen u bolnicu u Tiršovoj.

 

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter