Izvor: ALO
25.01.2022 u 18:14
0

DETALJI NESREĆE U KOJOJ JE DEVOJČICA POGINULA: Pokušala je da pretrči ulicu…

U tragičnoj nesreći na Novom Beogradu u Ulici Ivana Ribara nastradala je desetogodišnja devojčica na koju je naleteo kamion.

Do tragedije  je, prema navodima pojedinih medija, došlo kada je dete izlazeći iz autobusa pokušalo da pretrči ulicu van pešačkog prelaza.

Udar zahuktalog kamiona bio je fatalan, na licu mesta dete je preminulo, tako da je Hitna pomoć samo mogla da konstatuje smrt.

Policija je okružila mesto nesreće i posle uviđaja biće poznati svi detalji ove velike tragedije. 

Vodite računa i budite svesni da je prelazak ulice tik ispred autobusa, a da ne vidite ostatak saobraćaja iza njega, izuzetno opasan, podjednako kao i prelazak na crveno svetlo i van mesta obeleženog za prelazak pešaka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter