Izvor: Tanjug
07.02.2023 u 09:32
0

DETALJI PUCNJAVE U ČAČKU: Poznato stanje ranjenog muškarca

Policija je nedugo nakon pucnjave privela napadača.

U sinoćnjoj pucnjavi koja se dogodila u kafiću čačanskom naselju Avenija Lipa u Ulici Gavrila Principa, iz vatrenog oružja ranjen je muškarac star 39 godina.

„VIDELI SMO POVREĐENOG DEČAKA NASRED ULICE“ Stravična pucnjava u Čačku: Napadač iz puške ispalio nekoliko metaka u žrtvu, pa pobegao! (FOTO)

Povređeni muškarac je kolima Hitne pomoći prevez u čačansku Opštu bolnicu, sa prostrelnom ranom na trbušnom zidu i otvorenom ranom u predelu glave.

-Pacijent je primljen vidno uznemiren, stabilnih vitalnih parametara, inicijalno pregledan u našoj službi i nakon toga smešten u jedinicu intezivnog lečenja -rekla je dr Marija Stranjančević, specijalista urgentne medicine.

Navela je da je urađena sva potrebna dijagnostika i da je odlučeno da bude urađena hirurška intervencija sa otvaranjem prednjeg trbušnog zida i evidentiranjem stepena povreda.

Povrede su sanirane, pacijent je stabilnog stanja i njegovo stanje se prati.

Policija je nedugo nakon pucnjave privela napadača.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter