Izvor: Kurir.rs
24.08.2020 u 09:22
0

DETALJI TRAGEDIJE KOD LAZAREVCA: Očajna majka SLIKALA mrtve sinove!

Dečaci od pet i sedam godina potonuli dok su se kupali kod Lazarevca, lekari se sat vremena borili za njihov život, ali, nažalost, obojica su preminula.

OVO MORATE ZNATI

HOROR VIKEND U SRBIJI! Tri slučaja PEDOFILIJE: Devojčice (12) doživele pakao sa OČUHOM, MAJKOM I POZNANIKOM

DANAS SLAVIMO VELIKOG SVECA: Žene, čim se probudite PRVO uradite ovo da bi vas sreća pratila

TRAMP DAO ODOBRENJE: U SAD lečenje Kovida 19 KRVNOM PLAZMOM

VREMENSKA PROGNOZA ZA 24. AVGUST: Promenljivo i toplo!

Rođena braća Danijel (5) i Dragiša M. (7) udavila su se juče po podne na jezeru Očaga u Šopićima kod Lazarevca, i to naočigled svojih roditelja i drugih kupača.

Tragedija se dogodila oko tri sata, a mališani su posle izvlačenja iz vode davali znake života i lekari su više od sat vremena pokušavali da ih spasu, ali, nažalost, obojica su izdahnula. Kako se saznaje, braća su na jezero u Šopićima došla sa svojim roditeljima i mlađom sestrom, a sa njima u društvu bili su i prijatelji roditelja sa svojom decom. Oni su došli na plažu sat vremena pre tragedije.

Brčkali se u plićaku

– Dečaci su se brčkali u plićaku, a na samo nekoliko metara od njih bili su im mama, tata i sestra, koja je beba, pa su je pridržavali u vodi. Međutim, iako se deca nisu udaljavala od njih, u jednom momentu se jezerom prolomila vriska i kuknjava – ispričao je očevidac i nastavio:

– Gde su nam deca, nema nam dece, udavili su nam se sinovi! Kukala je majka. Na jezeru je bilo spasilaca, koji su odmah pritrčali i skočili u vodu. Počeli su da pretražuju jezero, a priključili su im se i kupači. Svi su se bukvalno razleteli po okolini i gledali da deca nisu slučajno negde otišla. Kako kaže, posle 15 minuta potrage dečaci su izvučeni iz jezera.

Spasioci reagovali

– Spasioci su ronili i na dnu su prvo videli jednog dečaka, a u blizini i drugog. Brzo su ih izneli na obalu, bili su bez svesti, a Hitna pomoć, koja je već bila stigla, reanimirala je decu više od sat vremena – kaže sagovornik.

– U jezeru je uz obalu uglavnom plitko, ali postoje takozvane rupe sa strane plaže. Dubina jezera tu ide i do šest metara – rekao je izvor i dodao da je na najdubljoj tački kupalište duboko 12 metara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter