Izvor: informer
24.02.2022 u 12:10
0

DETALJI UBISTVA MLADIĆA SA RAKOVICE: Petorica s fantomkama napravila sačekušu dok je bio s devojkom!

Mladić koji je sinoć izboden nožem na Rakovici preminuo je jutros na Urgentnom centru

On je stradao kad ga je pretuklo petoro napadača, od kojih ga je jedan izbo nožem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Petoro napadača imalo je navijačke šalove na sebi i fantomke na glavama. Napad je bio planiran, a reč je o klasičnoj sačekuši.

Nesrećni mladić je u trenutku napada bio sa devojkom, napadači, koji su bili naoružani motkama i noževima pritrčali su s nekoliko strana i brutalno ga pretukli, da bi ga, najmanje jedan, izubadao nožem.

Očevidac napada, devojka ubijenog, ispričala je policiji šta se desilo, opisavši kako su bili obučeni napadači. Nije znala da kaže o čijim navijačima je reč.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter