Izvor: Kurir
19.11.2023 u 21:42
0

„DIVAN ČOVEK, PUN ŽIVOTA KOJI JE VOLEO…“ Prijatelji o nastradalom Mirku u Borči nakon sudara sa ocem košarkaša Peđe Stojakovića

Mirko M. (60) iz Beograda koji je u četvrtak poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Borče biće sahranjen u utorak na groblju Zbeg.

Pa da podsetimo, nesreća se dogodila 16. novembra u 17.30 sati na Zrenjaninskom putu u naselju Sebeš u blizini Borče, kada je na auto „pežo“ u kom je on bio suvozač naleteo Mirodrag Stojaković, otac proslavljenog košarkaša Peđe Stojakovića kada je svojim džipom „mercedes“ pokušao da napravi polukružno. Inače, Stojaković je udario u desnu zadnju stranu karavana koji je od siline udarca uleteo u kafanu pored puta. Od zadobijenih povreda Mirko M. je preminuo na mestu, dok je Stojaković posle toga uhapšen, a nakon je saslušanja pušten.

Mirko M. biće sahranjen na groblju Zbeg u Borči, a njegova porodica umrlice je oblepila u kraju gde je živeo sa suprugom.

– Dragog našeg Mirka ćemo sahraniti u utorak. Jako nam je žao i ne možemo da verujemo da ga tada ispraćamo na večni put… On je bio jedan divan čovek, pun života koji je jako voleo – kaže za Kurir njegov prijatelj i dodaje:

– Njegova žena je ovo jako teško podnela. Ne znam kako će naći smisao sada nakon što ga više nema. Molimo se za nju, jer se sada nalazi u jako teškom periodu. Stalno su bili zajedno, putovali su i uživali, a sada je njihov san o lepih danima u penziji srušen jer njega više nema…

Inače, Miodrag Stojaković je nakon saslušanja u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu pušten da se u daljem toku postupka brani sa slobode. On je na saslušanju izneo svoju odbranu i izneo svoje viđenje nesreće. Istakao je da mu je teško zbog toga što je čovek nastradao, a u jednom trenutku tokom saslušanja mu je i pozlilo.

Kako saznajemo, Stojaković je odmah posle udesa podvrgnut alko testiranju i utvrđeno je da nije bio pod dejstvom alkohola.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter