Izvor: alo
21.03.2024 u 07:50
0

DOKTORI ODLUČILI, PUSTIĆE DEČAKA ODGOVORNOG ZA MASAKR JAGNIĆA: Za 15. dana ide na slobodu

Dečak iz sela Markovac kod Vršca, koji je pre više od nedelju dana sekirom ubio 12 jaganjaca, uskoro će biti pušten sa Kliničkog centra Vojvodine,

On će biti smešten u hraniteljsku porodicu zajedno sa svojim ocem i sestrama.

Kako nam je ispričao Predrag Tadić, vlasnik farme na kojoj je živeo dečak sa svojim ocem i sestrama, porodica više neće živeti u Markovcu.

ŽIVEO U MRAKU JER SU MU ISKLJUČILI STRUJU: Komšije iskreno o Stanimiru Brajkoviću koji je ubijen u zatvoru

– Juče je kod nas bio Centar za socijalni rad i saopštili su nam odluku. Doktor koji ga je veštačio je rekao da ne može da se vrati u okruženje i školu u koju je išao i da su zbog toga moraju da ga izmeste u drugo selo. Nisu mi rekli gde će sada biti, ali znam da će biti u hraniteljskoj porodici, zajedno sa sestrama i ocem. Takođe, rečeno mi je i da će imati dobre uslove za život, u kući u kojoj će živeti će imati dve sobe i kupatilo – rekao je Tadić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter