Izvor: kurir.rs
05.10.2020 u 11:50
0

DOLIJAO I BOMBAŠ SA PUMPE: Preti mu robija od skoro dve decenije!

Policija u Negotinu uhapsila je meštanina A.P.(23) zbog sumnje da je počinio dva krivična dela, nedozvoljeno držanje i promet eksplozivnih naprava i ugrožavanje opšte sigurnosti.

Određen mu je pritvor do 48 sati nakon čega će biti predate nadležnom tužilaštvu.

-A.P. se sumnjiči da je 12. avgusta ove godine došao na benzisku pumpu nadomak Negotina noseći ručnu bombu kašikaru M-75. Pretio je da će sve da digne u vazduh, nakon čega su radnici pozvali policiju. Osumnjičeni A.P. se dao u begstvo,i sve do juče je tragala potraga za njim. Da je slučajno svoju pretnju sproveo u delo, nastala bi katastrofa, bilo bi ko zna koliko nastradalih, obzirom da je nadomak ‘’Šeik petrola’’ još jedna benziska pumpa – saznajemo nezvanično od nadležnih.

Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni mladić je već poznat policiji od ranije po nasilničkom ponašanju. Razlog njegovog donošenja kašikare na benzisku pumpu, i pretnje da će je aktivirati je krajnje banalan.

– Prema informacijama koje trenutno imamo, osumnjičeni A.P. je bio u svađi sa jednim radnikom ove benzijske pumpe. Njih dvojica su se više puta hoškali, a ‘’nesuđeni bombaš’’ je verovatno na ovaj način želeo da ispadne neka vrsta junaka – saznajemo nezvanično.

Ukoliko se oglasi krivim od strane nadležnog suda, osumnjičeni A.P. može provesti iza rešetaka čak 15 godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter