Izvor: alo.rs
22.08.2023 u 16:46
0

DOŽIVOTNA ZA TINEJDŽERKU: Kolima se zakucala u dečka i njegovog druga, imala jedan motiv

Tinejdžerka pod nadimkom "pakao na točkovima" osuđena je na doživotnu robiju nakon što je ubila svog dečka i njegovog prijatelja tako što je namerno zabila svoj automobil u zid pri brzini od 160 kilometara na sat.

Makenzi Širila (19), osuđena je u ponedeljak na sudu u Ohaju na dve uporedne kazne od 15 godina do doživotne robije zbog smrti njenog dečka Dominika Rusa (20) i njegovog prijatelja Deviona Flanagana (19) u julu prošle godine.

LAKO I JEDNOSTAVNO: Jednim predmetom očistite celu kuhinju bez MUKE!

Širila, koja je tada imala 17 godina, zaletela se svojom Tojotom Kamri bez kočenja u zgradu od cigala. Dvojica momaka su ostali mrtvi na licu mesta.

Kristin Ruso, majka Dominika Rusoa, rekla je: „Domu i Devionu su ukradene njihove budućnosti, nade i snovi. „Makenzi nije pokazala milost prema Dominiku, kao ni prema Devionu. Rekla je Širili da „bude zahvalna što si je živa i što ima budućnost, kakva god ona bila“.

Širila, koja nije svedočila, pročitala je izjavu na sudu pre izricanja kazne.

-Porodice Dominika i Deviona, tako mi je duboko žao“, rekla je ona. -Nadam se da ćete jednog dana moći da vidite da nikada ne bih dozvolila da se ovo dogodi ili da to uradim namerno. Volela bih da mogu da se setim šta se dogodilo.- – rekla je Širila u izjavi.

Sudija je u svojoj presudi rekla da je Širila bila „bukvalno pakao na točkovima“, rekavši da je namerno vozila u času kada neće biti mnogo svedoka, stazom koju nije rutinski koristila, ali je obilazila nekoliko dana ranije.

Tužioci su na suđenju tvrdili da je Širila pretila svom dečku. Pomoćnik okružnog tužioca Tim Trop rekao je sudu da je tinejdžerka želela da ubije Rusoa jer je njihova višemesečna veza propala. Dejvin Flanagan, sestra Deviona Flanagana, zatražila je od sudije da izrekne „najdužu moguću kaznu“.

-Poznajem je oko tri godine i uvek ide lakšim putem- dodala je ona. Sudija je rekao sudu:

-Razumem da bol u ovoj prostoriji traži od mene da izreknem najstrožu kaznu, ali ne verujem da bi to bila odgovarajuća kazna, jer verujem da Mekenzi neće izaći za 15 godina.-

Pre izricanja presude, tužilaštvo je puštalo TikTok video snimke na kojima se vidi Širila na koncertu i slavi Noć veštica nakon nesreće. Međutim, njena majka je rekla sudiji da su izlasci bili jedini putevi kada je uradila nešto za sebe, rekavši da je njena ćerka mesecima plakala u svojoj sobi.  Širila je prošle nedelje osuđen po 12 tačaka, uključujući ubistvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter