Izvor: kurir.rs
22.08.2023 u 17:17
0

UZNEMIRUJUĆ VIDEO! Nije za one sa slabim SRCEM!

Stravično nasilja nad ženom dogodio se u Sremskoj Mitrovici, ispred bolnice, a video snimak ovog užasa se brzo raširio društvenim mrežama.Kako se saznaje, muškarac je napao svoju bivšu partnerku bez obzira što ima zabranu prilaska. On je napao, i nakon nekoliko udaraca ujeo je za obraz.


Ovo stravično nasilje prekinuo je slučajni prolaznik koji je odbranio ženu i oterao nasilnika. Sa ovom ženom ko zna šta bi bilo da nismo naišli brat i ja“, objavio je na društvenoj mreži muškarac koji je nasilnika sprečio u njegovom nedelu:

Zalepio joj je glavu za zid iz sve snage i zatim ujeo za obraz. Žena je rekla da su razvedeni i da on ima zabranu prilaska. Žena je otišla u bolnicu i izašla sa lekarskom dokumentacijom. Neki prolaznici su sve posmatrali, ne reagujući, kao da su u pozorištu.”- rekao je muškarac koji je sprečio tragediju.

NE SEĆAM SE ŠTA SE DOGODILO NA SPLAVU, NISAM SE OPORAVIO: Saslušan mladić kog je bokser pretukao ispred lokala u Beogradu!

Policija je raspisala potragu za nasilnikom zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici za šta je već ranije bio osuđivan.

Obavljen je razgovor sa žrtvom, a protiv osumnjičenog podneta je krivična prijava. Policija tokom dana obilazi deo grada u kome žrtva stanuje radi njene bezbednosti, rečeno nam je u policiji.

Nakon incidenta žena je potražila medicinsku pomoć u Opštoj bolnici, gde je primarno zbrinuta i pregledana od strane lekara specijaliste na odeljenju ORL. Ustanovljene su ugrizne rane na obrazu i donjoj usni, što se karakteriše kao lakše povrede, te nije bilo potrebe za zadržavanjem pacijentkinje.

Puštena je na kućno lečenje, uz kontrolu za nedelju dana. Prema informacijama koje još uvek nisu potvrđene, osumnjičeno lice je povratnik, odnosno ranije je osuđivan za vršenje porodičnog nasilja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter