Izvor: Kurir
14.04.2024 u 22:53
0

EKSPLODIRAO KAMION KOD LESKOVCA: Vatra počela da prodira kroz teretnjak, jedna osoba POVREĐENA (VIDEO)

U kamionu stranih registarskih oznaka na parkingu u selu Kumarevo, došlo do jake eksplozije u kojoj je jedna osoba zadobila povrede i prebačena je u Opštu bolnicu Leskovac.

Kako je potvrđeno u Policijskoj upravi Leskovac eksplozija se desila danas oko 12.30 sati i nema krivičnog dela.

Meštanin koji je učestvovao u gašenju požara rekao je da strani državljanin danima čekao na utovar robe.

– Eksplozija je bila veoma snažna pa smo svi iz komšiluka istrčali iz kuća. Možda je eksplodirala plinska boca jer je danima bio na vrelom parkingu. Na jednoj strani kamiona je bila vatra i gusti dim. Svi smo pritekli u pomoć i uspeli da ugasimo požar a onda se čekalo na dolazak inspektora, priča ovaj meštanin.

Sagovornik kaže a je pri gašenju požara kamiona zadobio povrede po rukama i licu i da je zbog toga zatražena pomoć lekara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter