Izvor: HappyBSC
28.10.2021 u 20:33
0

EVA RAS U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: Sud će doneti odluku da li je Mika Aleksić kriv ili nije!

U emisiji „Aktuelnosti“ o obrtu na suđenju Mike Aleksića koje je održano danas.

Gosti emisije koji će govoriti o suđenju Mike Aleksića koje je održano danas su glumica Eva Ras i Mikin advokat Zoran Jakovljević.

PROČITAJTE JOŠLANČANI SUDAR U NOVOM SADU:Povređena beba i osmogodišnja devojčica!

Glumica Eva Ras je istakla da Srbija mora da bude pravna država, pa ukoliko je Mika Aleksić kriv treba da bude i osuđen.

– Sud je danas imao prvo pripremno ročište. Čovek je već okrivljen i osuđen i onda ga ne možete tretirati kao da je tek osuđen. Sud je taj koji će doneti odluku.

– Ne kažem da su učitelji bezgrešni, ali moramo sačekati da Sud donese odluku- izjavila je glumica Eva Ras. Ovaj slučaj je potpuno izgubio kredibilitet. Veoma mi je žao da jedan čovek prolazi kroj jednu teoriju masakra.

– Za godinu dana možda će Mika biti oslobođen. Miku Aleksića lično ne poznajem. Kada se ceo svet okrene protiv vas to može loše da utiče na vaše zdravlje. Ukoliko bude javno suđenje onda već možemo imati svoj stav o tome. Posle ovog slučaja ne verujem da se i jedna zlostavljena žena javila. Ne možemo da verujemo da je kriv dok se to ne dokaže. Učitelj je dominatna ličnost i može da ima i spartanske metode, a mi koji smo učenici mi poštujemo učitelje- istakla je glumica Eva Ras.

PROČITAJTE JOŠ:  LJILJANA KEKOVIĆ U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Ubistvo porodice Đokić učinjeno je iz straha i pretnje!

Mladen Radulović, novinar Kurira veoma je važno da suđenje bude transparentno i dostupno javnosti.

– Suđenje mora da bude pre svega javno. Prošao je period kada je mogao da utiče na svedoke. Pušten je da se brani sa slobode dobio je nanogicu. Sa velikim zakašnjenjem je prijavljeno ovo krivično delo. Treba da budu saslušena sva svedočenja aktera, tj žrtvi i onih koji su bili u njegovoj školi da mogu da potvrde šta se stvarno dešavalo. Javnost je veoma uznemirena i veoma je ljudima stalo da saznaju šta se zapravo dešavalo. Sada je pitanje da li je u pitanju samo lični sukob. Javnost želi da zaštiti svaku žrtvu posebno kada su u pitanju mlade devojke koje su bile žrtve ovog događaja- istakao je novinar Mladen Radulović.

Advokat Mike Aleksića Zoran Jakovljević istakao je da misli da nije bilo potrebe da danas pripremno ročište bude odloženo, kao što i nije bilo.

– Ja sam se jedini usprotivio tome. Svojim dolaskom smo pokazali moj branjenik i ja da želimo da se ovaj krivični proces završi u što kraćem vremenskom roku. Čitav tok postupka će najverovatnije biti tonski sniman. Naših šezdeset i pet svedoka ne znači da će svi biti saslušani. Ukoliko se budu ponavljale iste činjenice mi možemo odustati od tog broja.

PROČITAJTE JOŠKrao novac iz budžeta namenjen za posledice kovida-19

– Date su skandalozne izjave posle suđenja, to je pritisak na sud i potpuno je neprimereno. Izgleda da su izgubili podršku javnosti. Pripremio sam vrlo kvalitetnu i dobru odbranu.

– Stanje Mike Aleksića se popravilo. Sada sebi može da priredi kvalitetniju negu. On sada može aktivnije učestvovati u ovom krivičnom postupku kako bi to trebalo i da bude- izjavio je advokat Zoran Jakovljević.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter