Izvor: Kurir.rs
09.02.2023 u 16:17
0

HAOS NA ULICI U NOVOM PAZARU: Žestoka tuča na autobuskoj stanici, sevale PESNICE

Tuča dvojice muškaraca koja je dogodila u popodnevnim satima, nedaleko od autobuske stanice u Novom Pazaru ostavila je prolazike u šoku. Incident je trajao nekoliko minuta, a očevici koji su se našli u blizini odmah su pozvali policiju.

– Prvo su krenuli da se svađaju, a zatim i da se tuku pesnicama. Jedan od njih je pao na zemlju i ležao u lokvi krvi. Sve je trajalo nekoliko minuta dok nije stigla policija. Prosto ne mogu da verujem da se dva odrasla čoveka tako posvađaju i potuku – kaže očevidac koji se zatekao u neposrednoj blizini.

Na lice mesta odmah je stigla i Hitna pomoć koja je povređenom novopazarcu konstatovala lake telesne povrede i ukazala lekarsku pomoć.

Sve detalje kao i uzrok ovog incidenta utvdiće policija, koja će nakon izvršenog uvidjaja prikupiti sve relevantne dokaze i saslušati učesnike tuče.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter