Izvor: Happy BSC
13.02.2021 u 15:42
0

HAPŠENJE U BEOGRADU I SUBOTICI: Zaplenjeno više od 1,7 kilograma različitih narkotika

Policijski službenici u Beogradu uhapsili su ženu S. N. (32), zbog sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U njenom stanu pronađeno je više od jednog kilograma različitih vrsta narkotika.

NE PROPUSTITE

RUSKI LEKARI SAOPŠTILI ŽIVOTNO VAŽNE INFORMACIJE: Nakon vakcinacije potpuno je zabranjeno raditi jednu stvar

RADNO VREME ZA SRETENJE: U radnjama bez promena, evo kako je s parkingom i apotekama

IZA BRAVE! PO PRVI PUT, JAVNO, BEZ CENZURE! Obaveštajac KOS progovorio o imenima koja su razbila SFRJ (VEČERAS u 20.50)

Požar na Novom Beogradu, stradao muškarac!

Kako je može videti na snimku MUP, policijski službenici upali su u stan osumnjičene, a većina narkotika pronađena je upravo spakovanu i raspoređenu po kuhinjskim elementima i teglama.


Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u dve odvojene akcije zaplenili su više od 1,7 kilograma različitih narkotika i uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Upravom granične policije i Policijske uprave Subotica su, na graničnom prelazu Horgoš, prilikom kontrole osumnjičenog I. H. (21) pronašli u rancu tri kutije čipsa sa 500 grama kokaina i 200 grama amfetamina.

NE PROPUSTITE

USVOJENA NOVA VAŽNA KOVID PRAVILA: Uslovi su sledeći!

PORODIČNA SVAĐA PA POŽAR: U kući pronađeno pet mrtvih tela

Bivši načelnik kriminalističke policije sutra na saslušanju

MLADIĆ PREMINUO U BOLNICI OD POSLEDICA PUCNJAVE U MITROVICI: Još dve osobe koje su učesnici upućene na dalje lečenje

U drugoj akciji u Beogradu, uhapšena je S. N., kod koje su policijski službenici u stanu pronašli kilogram kokaina spakovan u tri paketa, po 30 grama amfetamina i opojne droge MDMA, kao i paketić sa 5 grama marihuane, dok je policija prilikom pretresa stana u kojem osumnjičeni O. P. (29) neprijavljeno boravi, pronašla 10 grama kokaina, oko 500 grama smese za uvećanje količine narkotika, kao i dve elektronske vagice za precizno merenje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter