Izvor: Kurir
26.03.2024 u 23:48
0

HELIKOPTER NADLEĆE MESTO NESTANKA MALE DANKE, TU JE I ŽANDARMERIJA! Sve raspoložive snage na terenu, nema odustajanja! (VIDEO)

Na mesto nestanka dvogodišnje Danke Ilić poslate su sve raspoložive snage, a kako najnoviji video snimak pokazuje, moguće je videti i helikopter koji preleće mesto na kom se sumnja da je nestala devojčica.

U potragu za Dankom uključile su se i dodatne snage Žandarmerije.

Podsetimo, devojčica je nestala oko 13.45 sati.

Na sebi ima ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu, a kosa joj je vezana u repić.

Devojčica još ne priča, a izmakla je pogledu majke dok je sinu davala vodu.

– Živimo u Boru. Dovela sam ih da se malo istrče i prošetaju. Moji su poreklom odavde i kao dete sam tu često boravila – priča Dankina majka Ivana.

Policija i gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić rekao je da će večeras i tokom cele noći na terenu biti nadležne policijske i spasilačke ekipe.

– Uključio se veliki broj sugrađana, tu su dronovi i spasilačke jedinice, a čekaju se i specijalni psi za potragu. Teren je težak, postoje mnogo šuma i tu je i potok. Majka se okrenula na sekund, a onda je dete nestalo i službe će da rade svoj posao. Prve komšije su videle poslednji put dete – kazao je Milikić

Danijel Aleksić iz Gorske službe spasavanja rekao je da trenutno nema potrebe da se građani uključuju u potragu jer svojim prisustvom ometaju rad spasilačkih pasa.

Predeo u kom je nestala devojčica navodno je urbanizovan, odvojen od grada, prepun porodičnih kuća. Kako su naveli korisnici Tvitera, naselje Banjsko polje ima 8 stambenih zgrada i okruženo je šumama, a postoji i put koji vodi ka šumovitom predelu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter