Izvor: informer
10.11.2023 u 09:40
0

HOROR KOD TUTINA: Upucao svoju bivšu susprugu jer se preudala

Muškarac S. S. upucao je svoju bivšu vanbračnu suprugu S. R. kod Tutina sa dva metka zbog preudaje, potvrdila je novopazarska policija.

Kako se saznaje, pucnjava se odigrala u naselju Ribariće kod Tutina, kad se S. S. dovezao do kuće u kojoj njegova bivša živi sa sadašnjim suprugom.

PRVE SLIKE NESREĆE KOD TRSTENIKA: Vozač automobila bio pod dejstvom alkohola, kamion prevrnut

S. S. je došao kolima do mesta gde živi novi izabranik njegove bivše vanbračne partnerke i zatekao je samu u kući. Nije poznato da li je došlo do svađe između bivših supružnika, ali je S. S. tada pucao u S. R. i pogodio je sa dva metka – kaže izvor iz policije.

Nakon što je ranio bivšu, kako objašnjava naš sagovornik, S. S. je ranjeni ženu stavio u svoj automobil i krenuo prema Novom Pazaru.

– O pucnjavi je odmah obaveštena policija koja je ubrzo presrela S. S. i uhapsila ga, dok je S. R. kolima Hitne pomoći transportovana u bolnicu, gde je zbog rane na ramenu i kolenu primljena na hirurško odeljenje novopazarske bolnice – kaže izvor iz istrage.

Lekari novopazarske Opšte bolnice nezvanično su potvrdili da je S.R. stabilnog stanja i van životne opasnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter